top of page
Barnaby-frame.jpg

BARNABY

SWANN

PEDERSEN

Enhver kan komme på

en god ide.

Kunsten består i,

at folde den ud

og få den til at lette.

Kulturentreprenør med et skarpt blik for formidling i ord og levende billeder.

 

Jeg har flere års erfaring som iværksætter, booker, festivalleder og -producent med mere. En broget baggrund, som har lært mig én vigtig ting: Et projekt kan være nok så godt, men hvis det ikke får synlighed, så genererer det hverken publikum, kunder eller interesse hos potentielle sponsorer og samarbejdspartnere.

 

Års erfaring har derfor trænet mig i at få budskaber igennem og udvikle et godt øje for hvordan man bruger forskellige kommunikationskanaler, og hvilke der er mest relevante for en given opgave. 

 

Dybest set handler det alt sammen om historiefortælling, og jeg er kommunikativ stærk i både tale, skrift og levende billeder.

 

Jeg har 25 års erfaring med udvikling af græsrodsprojekter på et nationalt plan og havde i en lang årrække fornøjelsen af at være Kulturskaber for Københavns Kommune. Her spændte opgaverne fra rådgivning af byens ildsjæle til at skabe bedre rammer for de lokale foreninger; til selv at stifte internationale festivaler og forhandle om at få udenlandske arrangementer til byen. Nøgleordene for mig i de år var: Kommunikation og planlægning.

 

Efter at have været med til at udvikle Kødbyen, stiftet Råhuset, Warehouse 9, Copenhagen Puppet Festival, ORA med mere, så begyndte folk at henvende sig til mig, for at få hjælp til at synliggøre deres projekter og få dem slået fast på det kulturelle landkort.

I 2013 tog jeg derfor springet og startede Swan Pro Motion. Sideløbende har jeg siddet i en række bestyrelser i det private erhvervsliv.

Tag ikke bare mine ord for gode varer...

 

Esben Danielsen

CEO for Lokale og Anlægsfonden

Jeg har igennem årene arbejdet tæt sammen med Barnaby og det har altid været en fornøjelse af opleve den måde han betragter og udvikler ting.

Søs Vibeke Nielsen

Kulturkoordinator ved Amagerbro Kultur, Københavns Kommune

En dedikeret og innovativ samarbejdspartner.”

 

Mark Gazel

Kulturkoordinator, Kommunikation & PR, Københavns Kommune

Jeg har arbejdet sammen med rigtig mange projektmagere igennem årene. Nogen har talent for planlægning, andre er gode producenter; til at netværke, historiefortælling, PR, budgetlægning og sikre at sikre en succesfuld gennemførelse af et projekt fra start til slut.

Barnaby er den eneste jeg nogensinde har mødt, som er kompetent indenfor alle disse områder og excellerer i mange af dem. 

  • LinkedIn Social Ikon
bottom of page