top of page
byfisk.jpg

SWANN PRO MOTION

Måske dit kommende videoagentur?
Vi er visuelle historiefortællere. Vi kan hjælpe dig med at omsætte dine ideer, dine visioner og målsætninger til medrivende fortællinger i levende billeder. Det kan være korte teasere til sociale medier, virksomheds dokumentarer eller reklamefilm.
 
Hos Swann Pro Motion tager vi et 360˚ blik på opgaven, herunder: Hvem er den primære modtager; hvad er konteksten og hvad er den ønskede effekt videoen skal ha’? Tre elementer som påvirker hinanden og også har en betydning for de valg, som træffes i forhold emne, stil, handling og det primære budskab som skal formidles.
 
Vi kender de filmiske virkemidler og har et indgående kendskab til filmhåndværket. Dette sammen med vores kreative løsninger, og ikke mindst de gode idéer, er vores samlet styrke. Det er der, hvor vi skiller os ud. Det er måden, vi bringer dine historier til live.
 
Er du blevet nysgerrig? Få en fornemmelse af vores arbejde her:

Marooms

Make room for your childs imagination

Det danske interiør brand Marooms inviterede Swann Pro Motion til at skabe konceptfilmen og 6 SoMe teasers for firmaets første produktserie.
Klik på filmen for uddybning.

Dutch Deli

Håndlavet økologiske oste

Hvad driver Hollands førende osteproducenter? Hvad er sammenhængen mellem økologi og smag? En serie af film om nogle af verdens bedste oste og ildsjælene der laver dem.
 
Klik på filmen for uddybning.

A little imagination...

Filmen om Swann Pro Motion

 
Optaget i København, Aarhus, Mols Bjerge og i en parallel verden.
Vil du vide mere, så tager vi gerne et helt uforpligtende møde. Ring eller skriv til os allerede idag.

GET IN TOUCH

Success! Message received.

Base

c/o Maltfabrikken, Maltvej 3, 8400 Ebeltoft, Danmark

barnaby@swannpromotion.com  /  Tlf. +45 - 22 27 64 67

bottom of page