SWANN

PRO

MOTION

Skab kontakt til dine kunder, dit publikum og til hinanden.

A LITTLE IMAGINATION

Filmen om os

Swann Pro Motion er et video, presse og promotion agentur. Vi er historiefortællere. Vi forbinder dig med din målgruppe igennem medrivende historier.

Swann Promotion består af Steven Changtrakul og Barnaby Stig Swann Pedersen. Vores kombinerede baggrund spænder fra kulturelt iværksætteri, forretningsudvikling, PR og filmproduktioner. En bred erfaring som giver et unikt perspektiv på din historie.

 

Vi hjælper dig med at blive skarpere på dit budskab, udvikler, søsætter og bringer dine historier ud i verdenen. Så de ses, læses og opleves på både nettet og i trykte medier.

 

Vores multikulturelle baggrund fra , Danmark, Thailand og Storbritannien giver desuden også dig mulighed for at kommunikere din meddelelse på tværs af kulturelle grænser. 

Swann Pro Motion kan løse de fleste opgaver in house, men operer med en række associerede partnere fra journalister,  fotografer, colour grader til webdesignere. En bred vifte af professionel ekspertise som vi tilpasser den enkelte opgave.

Med base i Kongernes Fredensborg på Sjælland og hjertet af Mols Bjerge i Jylland har vi en bred national geografisk dækning.

Vil du høre nærmere?

Tlf. +45-31 16 30 67  eller  +45-22 27 64 67 

E-mail:  info@swannpromotion.com

  • YouTube Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook Social Icon