top of page
UHØRT_15_The_Entreprenuers_PR_Foto_Tue_B

PR

Publikum kommer

ikke af sig selv

20160901-Lokalavisen-Frederiksberg-forsi
Gaffa-26.-august-2016
20160831Lokalavisen-Kgs-Enghave
20160816-Lokalavisen-Vesterbro
20160518-Vesterbro-Bladet
20160608-Forsiden-Vesterbro-Bladet
20160901-Lokalavisen-Vesterbro-1024x691.
Ugeavisen.dk_
20160831-Din-Avis-Randers
Jydske-Vestkysten
Nordvest-Nyt
Hiv frem og dobbeltklik
for fuld størrelse.

UHØRT - Fotograf, Tue Blichfeldt

Overlad pressearbejdet i trygge hænder

Swann Pro Motion har et indgående kendskab til kulturområdet. Vi har blandt andet selv prøvet at banke festivaler op helt fra bunden og skulle sikre publikum til dem. Det kræver ikke bare enkelte nedslag i medierne, men en løbende synlighed over tid.

Der er poppet et væld af nye festivaler op i hele landet de seneste år. Rigtig mange er dog forsvundet lige så hurtigt igen og nogle stagnerer trods ønske om vækst. Vores oplevelse er, at mange midt i skabergejsten helt glemmer at prioriterer tilstrækkelige ressourcer til pressearbejdet. Paradoksalt, når medierne nu en gang er en af de vigtigste veje til at nå ud til et bredere publikum… 

Troværdig omtale

 

Presseomtale har en høj troværdighed, fordi det er en person udefra (journalisten), der forholder sig til indholdet, modsat købte reklamer, hvor du selv er den direkte afsender.
 
Swann Pro Motion bruger derfor god tid på at få en forståelse for arrangementet: Hvad er nyhedsværdien? Hvordan skiller det sig ud fra lignende festivaler og events? Hvad er det som kan fange publikums interesse? Er der nogle sjove vinkler? Hvad er relevant at formidle videre og til hvilke medier?

Husk at de journalister du kontakter får et væld af henvendelser hver dag og skal afveje hvad der er værd at formidle videre til deres læsere. Vær derfor kritisk overfor dit eget indhold og spørg dig selv: Er det er noget, som du selv ville læse, hvis det stod i avisen? Vær også ærlig i din formidling og sælg dit indhold for det der er.

Hvorfor købe dig til PR?

 

Ved at overlade pressearbejdet i professionelle hænder kan du koncentrere dig om selve indholdet i dit arrangement alt imens Swann Pro Motion sørger for, at der skabes synlighed om indholdet.
 
Med et konstant øje på de historie, som skal fortælles, bringer vi alle vores færdigheder i spil, hvis nødvendigt også film, for at sikre dig den største mulig effekt.

 

Skil dig ud fra mængden

 

Swann Pro Motion har kørt pressekampagner for kulturorganisationer, musik- og teaterfestivaler, albumudgivelser og turneervirksomhed, som har genereret presseomtale fra København til Esbjerg, fra Sønderborg til Aalborg, fra Tyskland til Grønland og fra England til USA.


Eksempler på vores pressearbejde

 

DR’s Danmarks Historien “Hør den mystiske lyd fra 2000 år gammelt vildsvinehorn

 

Radio24syv for Copenhagen Songwriters Festival

Grace Petrie (UK), live på AK 24syv

 

Er du interesseret i større synlighed i medierne?

bottom of page