top of page
RUSKfestival2016_Ponti_Fotograf Samy Kha

PR

WORKSHOP

Den energi du bruger på at øve og komponere, burde også investeres i PR.

RUSKfestival2016_Gil Tal_Foto af Samy Kh

Fotograf, Samy Khabthani

Fotograf, Samy Khabthani

Den energi du bruger på at øve og komponere, burde også investeres i PR, optimering af dine on-line platforme og helt overordnet karriereplanlægning.

Du kan være nok så god en sangskriver og brænde nok så meget igennem på en scene, men det får dig desværre bare ikke ud af øvelokalet. Bookerne står ikke lige udenfor døren og venter.

Swann Pro Motion hjælper artister med at udarbejde pressemateriale der virker, samt coaching i brug af sociale medier, hvordan man henvender sig til bookere og selv former sin karriere.

Formålet med denne ydelse er, at give de artister, som har motivationen og viljen til at komme frem, nogle konkrete redskaber til bedre at kunne navigere i branchen og promovere sig med større succes. En hjælp til selvhjælp.

Musikbranchen har forandret sig og jagten på en pladekontrakt er ikke længere et endegyldigt mål.

 

Musikere har i dag mulighed for at gå helt egne veje for at få opmærksomhed og opnå gennemslagskraft. De starter pladeselskaber op for at udgive egen musik og genererer digitale indtægter via streaming eller ved at udgive numre enkeltvis on-line.

Derved er den traditionelle tanke om en decideret pladeudgivelse blevet forvandlet til noget sekundært - og for nogen endda blevet gjort overflødig. Musikere booker selv jobs på spillesteder og skaber den vej international turnevirksomhed. De bygger virale karrierer på Youtube og andre on-line platforme. Nutidens musikere sammensætter og skaber i langt højere grad deres karriere end nogensinde før. 

Derfor har musikere også mere end nogensinde før brug for de rette kommunikative kompetencer til at skabe synlighed. Ved et coaching forløbs afslutning vil du derfor havde professionelt pressemateriale og en viden, som vil gøre dig bedre til at skille dig ud fra mængden.

Swann Pro Motion og mediepartner Stone Solid Press har blandt andet kørt coachingforløb for deltagende bands i den årlige Rusk Festival siden 2013.

bottom of page