Steven-frame.jpg

STEVEN

CHANGTRAKUL

Jeg tror på de levende billeders magt.

Magt til at engagere, overtale, forandre, undervise, motivere og flytte et publikum.

Visuel stærk historiefortæller med de kreative og tekniske færdigheder til at bringe en video til live.

 

Jeg har flere års erfaring med at hjælpe en bred vifte af virksomheder, organisationer og enkeltpersoner udnytte det fulde potentiale, som filmmediet rummer. 

Historien ligger i detaljen og jeg har flair for hvordan de enkelte dele spiller ind i den samlede helhed. Hvordan indholdet gøres levende, vedkommende og ikke mindst hvordan historierne kommer til at leve on-line og i folks bevidsthed.

Som teknisk rådgiver og konsulent på Kort & Dokumentar Filmskolen har jeg igennem fire år også haft muligheden for at dele min viden med kommende filmskabere. En af de bedste ting her var, at jeg sandsynligvis endte med at lære lige så meget som eleverne, når jeg vejledte dem gennem deres filmprojekter.


Processerne til at skabe en effektiv og engagerende film er identiske hvad enten man taler webfilm, dokumentarfilm, virksomhedsportrætter eller lignende. Mit udgangpunkt er altid først og fremmest at forstå emnet, kommunikationsmålene og publikum. Ved at tilpasse disse tre dele kan jeg målrette videoen og  øge effekten overfor målgruppen.

Jeg har tidligere også været tilknyttet Strong Productions tekniskeafdeling, DR Markedsføring og har udover film en baggrund som projektleder og konceptudvikler indenfor e-handel. 

Tag ikke bare mine ord for gode varer...

Chris Moore

CEO, Nordic Group

Vi er yderst tilfredse. Steven har til fulde været i stand til at realisere vores "vision". Hvis du ønsker en pålidelig og kreativ filmmager behøver du ikke at søge andre steder!

Greg Hanscomb

E-business manager, Nordic Group

Kort sagt, vil Steven - effektivt, fantasifuldt og rimeligt - hjælpe dig med at definere, udvikle og ikke mindst, realisere dine mål.

Bo Hasselbalch

Stifter, Kort & Dokumentar Filmskolen

Steven blev håndplukket til opgaven på Kort & Dokumentar Filmskolen fordi jeg kendte hans faglige og menneskelige kvaliteter. Han er meget bredt funderet, praktisk anlagt og vil med sine evner og gode humør være en saltvandsindsprøjtning for enhver arbejdsplads som skal have arbejdet gjort!

  • LinkedIn Social Ikon