top of page
Barbany-FS5-1024x721.jpg

VIDEO-PRODUKTION

Meget mere end bare

levende billeder.

byfisk.jpg
Der bliver set over 500 millioner timers video på YouTube dagligt. Mængden af video der vinder frem betyder, at der skal noget ekstraordinær til for at bryde igennem.

 

Med vores stærke baggrund i både film og PR, tager vi en 360 graders kig på jeres videoproduktion fra den første ide til den færdige lancering for at sikre den færdige film opnår de fastsatte mål.

Vi spørger bl.a. ind til:

  • Hvem er den primære modtager

  • Hvad er konteksten

  • Hvad er den ønskede effekt filmen skal ha’?

Tre elementer som påvirker hinanden og har en betydning for de valg, som træffes i forhold emne, stil, handling og det primære budskab som skal formidles.

Vores primære fokus er at producere videoindhold til internettet. Korte, koncise og overbevisende, visuelle historier der vil engagere og inspirere din målgruppe.

 

Vi tror på den visuelle fortællingens magt. At kernen i enhver form for kommunikation begynder med at skrælle alle lagene tilbage for at finde den faktiske historie, der skal fortælles - og opbygge den derfra.

Hvorvidt det er en reklame, instruktionsvideo eller mikrodokumentar, kan vi hjælpe dig med at udvikle konceptet, tagline og pay off, hvorfra vi støber din historie.

Hos Swann Pro Motion er vi ikke bange for at tage ansvar og ejerskab af vores projekter og blive en ægte partner snarere end blot en leverandør. Vi tager hånd om hele forløbet. Fra idé til historieudvikling, filmografi, redigering og lancering af din video således at dit budskab når ud til den rigtige målgruppe. Med et konstant øje på det budskab, som skal formidles, bringer vi alle vores færdigheder fra filmhåndværk til PR i spil for at sikre den størst mulig effekt.

bottom of page